Copertina intrare Aurora
3765 lei
3050 lei
Vezi Detalii
Copertina AURORA 2
3049 lei
2470 lei
Vezi Detalii
Copertina intrare Mini AURORA
2463 lei
1995 lei
Vezi Detalii
Copertina Amilia
5833 lei
4725 lei
Vezi Detalii
Evolutia elementelor de amenajare permite utilizatorilor sa le integreze pentru a proteja si pentru a conferi un aspect unic, modern, spatiilor amenajate. Gama de copertine intrare este destinata utilizarii amenajarii partii de la intrare in case, cladiri destinate desfasurarii afacerilor, localurilor diverse si chiar pentru decorul intrarii intr-un ansamblu rezidential construit intr-un stil contemporan.

Dincolo de aspectul deosebit pe care il ofera spatiilor amenajate, copertinele pentru intrare au, mai intai de toate, scopul de a proteja spatiul, impotriva precipitatiilor puternice si conditiile meteo extreme. Confectionate din materiale prime si auxiliare cu caracteristici fizice de exceptie, aceste copertine intrare asigura protectia spatiului unde sunt montate, oricat de dure ar fi conditiile meteo.

Totodata, intretinerea acestora este minima, astfel ca utilizatorii nu sunt nevoiti sa efectueze constant lucrari de curatare si verificari tehnice.

In prezent, Eco House & Garden le pune clientilor la dispozitie o gama standard de copertine intrare, care fac parte din categoria ArchWood. Acestea sunt confectionate din lemn lamelar arcuit sau curbat cu ajutorul preselor speciale. Copertinele pot fi instalate pe structurile caselor, spre intrarea principala sau pentru decorul si protectia altor intrari cu care este prevazuta casa (intrare prin spate, iesire spre gradina).

Copertinele din lemn lamelar curbat sau arcuit poarta marca arhitecturii moderne, prin modul in care sunt create: sectiuni usoare, de mici dimensiuni. Mai mult, modalitatea de confectionare in stilul ArchWood permite generarea unei game de produse din lemn pentru curte, gradina, dar si pentru alte aplicatii.

Copertinele, denumite Aurora, Aurora 2 si Mini Aurora sunt realizate prin proiectele bine pune la punct de echipele de designeri si proiectanti, si finisate de maiestria profesionistilor care lucreaza zilnic cu lemnul, combinand calitatea materialelor de executie cu performanta utilajelor de ultima generatie, designul actual, totul in acord cu cerintele pietei si exigentele clientilor.

Eco House& Garden pune la dispozitia clientilor posibilitatea de personalizare, in functie de modelul de copertina intrare selectat. De aceea, daca este selectat un model existent in stoc, acesta va fi livrat ca un kit de montaj, care cuprinde toate elementele structurale care intra in componenta copertinei – stalpi, capriori, grinzi, gata sa primeasca finisajele: alegerea culorii dorite, pentru a se integra armonios in paleta de nuante deja prezenta in decorul casei unde va fi montata.

Suntem alaturi de dumneavoastra in procesul de selectie a acestor produse decorative extrem de populare la ora actuala. Devenind un elemente necesar, practic pentru orice locuinta, reprezentantii serviciului de relatii cu clientii va pot oferi toate detaliile privind gama de copertine intrare, precum si informatiile privind preturile si optiunile de livrare.