Echipa noastra

Infiintata inca din anul 1998, compania noastra se mandreste cu o activitate ireprosabila de peste 20 de ani, perioada in care a reusit sa isi formeze o echipa bine inchegata, ai carei membri se ocupa de domeniul si aria alocate. Experienta echipei si rezultatele impecabile sunt rezultatul cercetarii permanente, adoptarea noilor tendinte de lucru si aplicarea noilor procedee de creatie si a tehnologiilor optimizate, precum si utilizarea celor mai calitative materii prime.

Suntem adeptii lucrului bine facut, incepand de la etapa de planificare, proiectare si pana la realizarea produselor distribuite, tinand intotdeauna cont de tendintele actuale ale domeniului, precum si de cerintele de proiect si exigentele clientilor nostri.

De ce lemnul?

Pentru ca este 100% ecologic, natural, iar aspectul este potrivit pentru o serie variata de aplicatii, permitand nenumarate posibilitati de utilizare si integrare in cadrul lucrarilor de amenajare – elemente pentru casa, produse pentru curte si gradini, terase, elemente structurale decorative, piese de mobilier.

Este usor de prelucrat si de transformat in produse extrem de apreciate de catre decoratorii de interior si clienti deopotriva, rezultatul final fiind in acord cu ideile inovatoare, care indeplinesc functionalitatea impusa de stilul de viata modern.

Atuurile companiei – avantajele colaborarii cu noi

Viziunea prezenta a companiei este aceeasi inca de la infiintarea firmei, ideea de la care a pornit totul fiind pasiunea pentru lemn, utilizat drept materie prima.

Vezi produse

Caracteristicile elementelor confectionate si comercializate

Elementele si produsele pe care le confectionam primesc caracteristicile de exceptie ale lemnului prelucrat, precum si al celorlalte elemente auxiliare pe care le utilizam, rezultand in elemente spectaculoase, unice, din lemn lamelar.
Odata cu trecerea anilor, ne-am orientat si spre alte concepte care domina pe piata de profil, conturandu-se in cadrul firmei conceptul de ARCH WOOD – care este lemn lamelar arcuit, prin care am generat o categorie de elemente cu un stil deosebit, armonios, usor de integrat in diferitele proiecte de amenajare si stiluri decorative.
Cunoscand specificul domeniului, asiguram personalizarea produselor si elementelor, mentinand aspectul modern, confortul dupa amenajare si functiile actuale, atat de necesare in momentul amenajarii unei gradini, case sau terase. Astfel, va punem la dispozitie o varietate de modele de copertine – pentru terase, auto, pentru intrare; modele de pergole, terase, garaje din lemn. O parte dintre produse sunt deja realizate, insa suntem receptivi la exigentele proiectului, si toate produsele pot fi comandate, pentru a fi realizate conform dimensiunilor corecte si conform cerintelor clientilor, in materie de culori si alte aspecte care tin de design..

Ce ne diferentiaza de companiile care activeaza in acelasi domeniu?

Experienta isi va spune intotdeauna cuvantul, mai ales in cazul unei echipe dornice de evolutie, care raspunde cu succes la schimbare si care se adapteaza rapid tendintelor pietei, care este in continua modificare, fiind influentata de cerintele clientilor si exigentele arhitectilor si inginerilor constructori. Astfel, consideram ca locul pe care il ocupam de peste 2 decenii in companiile de top din domeniu ni se cuvine, prin prisma proiectelor realizate cu succes, prin integrarea elementelor pe care le punem clientilor la dispozitie.

Da-ne un telefon
sau completeaza formularul
E simplu sa ne contactezi
0786 873 196
Program de lucru
L-V 9:00-19:00