Foisor NOAH
Vezi Detalii
Pergola ARCADE
Vezi Detalii
Pergola OMEGA
Vezi Detalii
Pergola OMEGA 2
Vezi Detalii
Pergola OMEGA Royal
Vezi Detalii
Foisor Arcade
Vezi Detalii

An de an te bucuri de spatiul de relaxare conferit de gradina casei tale, insa te preocupa si modul in care o ingrijesti si cum poti crea cele mai bune conditii pentru a petrece timpul in aer liber, in intimitatea curtii tale. De aceea, crearea unui spatiu umbrit, dar caracterizat de elemente naturale. Aceste pergole / foisoare din lemn reprezinta o solutie optima, gratie variantelor moderne, dar care se integreaza cu plantele si restul elementelor de decor existente.

Cand nu ai experienta in domeniu, tot ce iti doresti este ca producatorul sa iti detalieze tot ce tine de selectarea pergolei sau a foisorului potrivit pentru proiectul de amenajare pe care il vizualizezi. De aceea, esti invitat sa urmaresti ghidul rapid alcatuit de specialistii Eco House& Garden, astfel incat sa poti selecta varianta potrivita exigentelor personale si cerintelor proiectului:

Masurarea spatiului disponibil

Chiar si in cazul in care detii o gradina spatioasa, asigura-te ca masori cu atentie spatiul alocat amplasarii pergolei/foisorului, tinand cont si de restul proiectului de amenajare, pentru a include si garajul sau copertina auto, concomitent cu mentinerea elementelor de decor, fara a aglomera.

Modul de amplasare

In functie de recomandarile designerului, daca ai optat pentru serviciile unuia spre a amenaja cu bun gust spatiul gradinii, sau tinand cont de preferintele personale, va trebui sa te decizi daca pergola va fi asezata independent sau va fi montata ca o prelungire a verandei.

Alte criterii de selectie

Materialele de realizate si pretul reprezinta de asemenea aspecte care nu trebuie neglijate in momentul cercetarii pentru achizitionarea acestor elemente de amenajare. De aceea, stabileste un buget pe care iti permiti sa il aloci, precum si cu cat ar putea fi suplimentat, in situatia in care gasesti un produs mai costisitor, dar care se incadreaza mai bine in gradina ta. In ceea ce priveste materialele de realizare, pergolele si foisoarele sunt realizate din diverse materiale, insa lemnul reprezinta alegerea Eco House & Garden pentru constructia celor mai frumoase elemente de amenajare, care sunt durabile si creeaza o estetica aparte.

Eco House & Garden iti pune la dispozitie diferite tipuri de pergole / foisoare, pentru a conferi gradinilor amenajate un aspect primitor, cu posibilitatea decorarii asa cum doresti. Pergolele si structurile pentru foisoare sunt fabricate din lemn, in designuri usor de integrat, pentru a se potrivit stilului in care este construita casa. Oferta de pergole cuprinde structuri realizate cu elemente din lemn lamelar, incluzand si accesoriile necesare: panza impermeabila, grilajele decorative, invelitoare din policarbonat, lambriuri lemn. Gratie aspectului lemnului natur, aceste pergole sau foisoare pot fi intregrate cu usurinta in gradina ta, “asortandu-se” perfect in acest cadru natural.

Raspundem cu promptitudine si profesionalism tuturor clientilor solicitanti, si oricare ar fi proiectul vizualizat, alegem impreuna solutia cea mai potrivita.