Copertina auto LEON
9660 lei
7825 lei
Vezi Detalii
Copertina auto LEON 2
16142 lei
13075 lei
Vezi Detalii
Copertina auto LIAM
9660 lei
7825 lei
Vezi Detalii
Copertina auto Liam 2
16142 lei
13075 lei
Vezi Detalii
Copertina auto OMEGA
16401 lei
13285 lei
Vezi Detalii
Copertina auto – OMEGA Economy (4x6m)
11346 lei
9190 lei
Vezi Detalii
Copertina auto – OMEGA Economy (6x6m - 2masini)
17698 lei
14335 lei
Vezi Detalii
Copertina auto Lucas
18086 lei
14650 lei
Vezi Detalii
Copertina auto ONDA (6x6m)
16074 lei
13020 lei
Vezi Detalii
Copertina auto ONDA
9981 lei
8085 lei
Vezi Detalii
Copertina auto COLLIN 2
34093 lei
27615 lei
Vezi Detalii
Copertina auto NOAH
17531 lei
14200 lei
Vezi Detalii
Copertina auto COLLIN
16593 lei
13440 lei
Vezi Detalii

Pentru simplul fapt ca este unul dintre lucrurile materiale de care te folosesti zilnic, sau pur si simplu pentru a proteja investita facuta, asigurarea garajului sau a spatiilor amenajate cu copertine auto reprezinta grija pentru automobilele detinute.

Generatia actuala de copertine auto realizate din lemn pot fi instalate prin atasare de peretii cladirii sau ai casei, insa pot fi montate si independent, acolo unde spatiu permite acest lucru.

Foarte multe persoane nu acorda atentie ingrijirii corespunzatoare a masinilor din dotare, acestea fiind parcate in fata casei, pe alei, iar uneori sunt tinute in fata garajului, acesta nefiind folosit.

Pentru protectia masinii de conditiile meteo extreme, este esentiala realizarea importantei asigurarii adapostului corespunzator. Exista insa situatii in care realizarea unui garaj nu este posibila, sau pur si simplu clientii nu doresc constructia unui garaj. In aceste cazuri, unul dintre modelele de copertine este mult mai adecvat, pentru mentinerea aspectului exterior atractiv, asigurarea protectiei masinii, dat si pentru a respecta cerintele fiecarui proiect in parte.

Gama ArchWood de copertine oferite de Eco House & Garden prezinta caracteristice estetice si practice de exceptie, iar consultantii firmei iti sunt alaturi pentru selectarea modelului adecvat spatiului de care dispui, precum si de preferintele personale.

Copertinele ArchWood garanteaza protectia masinilor, indiferent de conditiile meteo: raze UV, precipitatii abundente, grindina, vant puternic si protejeaza chiar impotriva anumitor substante chimice.

Copertinele auto furnizate de Eco House & Garden se remarca prin design unic, spectaculos, datorita materialelor calitative de executie si a echipamentelor care permit executia profesionala. Vei remarca finisajele de exceptie, eleganta si robustetea acestor elemente de amenajare, atat de necesare pentru toti conducatorii auto.

Oferta actuala de copertine ArchWood contine 5 modele, care difera ca design, dar indeplinesc aceleasi cerinte de exceptie, gratie materialelor de confectionare utilizate:

Copertinele “Leon”

Conceptul acestui produse este unul dintre cele mai populare, face parte din gama ArchWood si este realizat din lemn lamelar, cu elemente arcuite. In functie de preferintele personale, copertina Leon poate fi atasata peretelui casei sau poate fi dispusa independent, pentru una, doua sau chiar mai multe masini.

Copertinele “Leon2”

Acest model poate proteja una sau doua masini, fiind structurata cu elemente din lemn lamelar arcuite si drepte, putand fi sau nu atasat de peretele cladirii.

In functie de dimensiunile specificate, acest model poate fi modificat si adaptat conform lungimii, latimii si intalnimii necesare.

Copertinele “Liam” si copertine “Liam2”

Acest tip de copertina este apreciat de catre clientii solicitanti, modelul auto/cartport-ul Liam se remarca printr-un stil deosebit, care imbina liniile arcuite cu cele drepte.

Copertinele “Noah”

Se deosebeste de celelalte modele din oferta ArchWood prin componenta si structura, avand elemente din lemn lamelar drepte si semi arcuite, pentru cei care isi doresc sa asigure o nota de eleganta curtii amenajate.

Gama ArchWood copertine auto este destinata amenajarii curtilor si gradinilor, de diferite dimensiuni, protejand de intemperii autoturismele familiei.